Sund carbonara

Sund carbonara
4 Personer

Ingredienser:
400 g frisk pasta
200 g røget skinke
1 grøn(ne) peberfrugt(er)
1 løg
160 g champignon
2 spsk olivenolie
2 spsk hvedemel
lidt revet muskatnød(der)
friskkværnet peber
4 dl letmælk
4 spsk parmesanost

Grøn salat
200 g iceberg salat
200 g agurk(er)
3 spsk citronsaft
salt
1 spsk vand

Fremgangsmåde:
Kog pastaen efter anvisningen på emballagen.
Skær skinken i strimler. Rens og hak peberfrugt. Pil løg og hak fint. Rens svampene og skær dem i skiver.
Opvarm olien på en pande ved god varme. Tilsæt skinke, peberfrugt, løg og svampe og brun det i ca. 3 - 4 min.
Tilsæt mel, revet muskatnød og peber og steg yderligere ca. 1 min. Skru ned for varmen og pisk mælken i, lidt ad gangen. Bring det i kog under omrøring.
Lad pastaen dryppe af og bland den med saucen. Anret på tallerkener og drys med reven parmesanost. Servér straks.