Tynde båndspaghetti med svampe

Tynde båndspaghetti med svampe
Tagliolini med Porcini
4 Personer

Ingredienser:

400 gram tynde båndspaghetti (Tagliolini)
1 dåse flåede tomater
70 gram tørrede Porcini-svampe
1 løg
Friskhakket persille
Jomfruolivenolie
Revet parmesanost

Blød de tørrede svampe op i en skål med lunken
vand et par timer
Tag svampene op, lad dem dryppe af i en si,
og skær dem i tynde strimler.
Behold vandet til at give "sugo'en" ekstra smag.
Rist det finthakkede løg i ekstra jomfru olievenolie i en kasserolle, til det er gennemsigtigt
Tilsæt de flåede tomater, og lad sugo'en koge lidt ind
Tilsæt de strimlede svampe, og evt. lidt af opblødningsvandet, og lad sugo'en simre, men pastaen koger den tid, der er indikeret på pakken.
Bland sugo og pasta.

Strø lidt friskhaket persille over umiddelbart inden retten serveres, med friskrevet parmesan-ost til at strø ovenpå.