Varm pastasalat med laks

Varm pastasalat m/ laks
4 Personer

Ingredienser:
500 g pasta (skaller eller skruer)
500 g broccoli
400 g lakseørred(er)
50 g smør
1 - 2 spsk citronsaft
50 g hvedemel
koge vand

Fremgangsmåde:
Kog pastaen efter anvisningen og tag den op med en hulske.
Del broccolien i buketter og kog den i pastavandet i 7 - 8 min. Tag den op.
Kom laksen i vandet og pocher den ved at lade den stå i det kogende vand i 5 min.
Bag smør, citronsaft og mel sammen og spæd med kogevandet. Lad saucen koge godt igennem. Smag til med salt og peber og evt. en knsp. sukker.
Vend pastaen i. Hæld den op i et varmt fad og fordel broccoli og laks over.

Variationer/Tilbehør
Flutes,Smør

Opskrifts fakta
Forberedelsestid: 30
Heraf arbejdstid: 20
Energi pr. kuvert:
Kalorier 838
Kilojoule 3522
Energi fordeling:
Fedt 26%
Protein 22%
Kulhydrat 53%