Cannelloni med oksekød

Cannelloni med oksekød
4 personer

Ingredienser:
250 g hakket oksekød 10-12%
1 spsk olie
1 hakket løg
1 lille hakket gulerod
1 stang hakket bladselleri
2 tsk oregano
salt og peber
2 spsk revet parmital ost
1 æg
1 pk pastaplader (kølevare)
1 fl. (690 g) sugo casa tomatsauce
1 pk (1/2 l) Mornaysauce
3 spsk parmital ost

Tilberedning:
Kødet svitses i olie og grøntsager og krydderier tilsættes.
Blandingen svitses 5 min. før den tages fra varmen.
Parmital ost og æg røres hurtigt i kødblandingen.
Pastapladerne klippes i 8 lige brede stykker. Kødet fordeles på de 8 plader der rulles sammen som et aflangt rør. 1 dl tomatsauce gemmes, resten hældes i bunden af en ildfast form. Cannellonierne lægges i saucen.
Mornaysaucen hældes over og resten af tomatsaucen fordeles over. Parmital ost drysses over og cannellonierne bages i 30 min. ved 200°

Sværhedsgrad  :   Nem
Forberedelsestid  :   30 min.
Samlet tid  :   60 min.
Energi pr.portion: 3054 KJ (730 kcal)
Energifordeling pr. 100 g.:
Protein 20% - 35 g
Kulhydrat 55% - 98 g
Fedt 25% - 20 g