Stegte kaemperejer med timian og rosmarin


Stegte kæmperejer med timian og rosmarin

Ingredienser:

20 kæmperejer - kan købes frosne i supermarkedet
1 dåse finthakkede tomater
2 finthakkede hvidløgfed
1 timiankvist
1 rosmarinkvist
½ dl fiskefond - brug evt. en fiskebouillon-tern
Olivenolie
Salt og friskkværnet peber

Sådan gør du

Tø rejerne op, og skyl dem under rindende vand.
Lad dem herefter dryppe af på et stykke køkkenrulle.

Læg rejerne i en skål, bland fiskebouillonen med hvidløg, timiankvisten, rosmarinkvisten og 3 dl olivenolie, læg rejerne i.
Sæt blandingen tildækket i køleskabet i 2 timer.

Opvarm en pande med olivenolie, tag rejerne op af marinaden, og smid dem på panden i 1 minut på hver side.
Hæld så marinaden på og ryst panden godt.
Tag timian- og rosmarinkvisten op inden servering.

Server retten anrettet på tallerkener eller i en serveringsskål og et lunt brød.