Krabbesalat

 
Krabbesalat Tilberedningstid ialt: 15 min
4 pers. Kilde : Mette Rasmussen   Helsingør

Ingredienser:  

500 g krabbekød (Læs om)
250 g kinakål (Læs om)
1 stk agurk (Læs om)
1 stk rødløg (Læs om)
6 forårsløg (Læs om)
2 1/2 dl frisk mynte (Læs om)
 
Dressing:
2 fed hvidløg (Læs om)
2 spsk limesaft
2 spsk fishsauce
1 spsk brun farin  (Læs om)
2 friske chilipebre (Læs om)
 
Fremgangsmåde:

1 Dræn krabbekødet i en si og fjern evt. skalrester. Hvis det ønskes, kan krabbekødet hakkes i mindre bidder.
2 Bland krabbekød, hakket kinakål, hakket agurk, finthakket rødløg, hakkede forårsløg og mynteblade.
3 Dressing: Bland knust hvidløg, limesaft, fishsauce, farin og hakkede chilier i en lille skål.
4 Hæld dressingen over salaten.

Energi indhold pr. person: 1020 kJ

Energifordeling pr. person:
Protein: 48%
Kulhydrat: 26%
Fedt: 26%