Opskriften  Type: Bagværk
Ananaslagkage
 
Ingrediens 

125 g smør
125 g sukker
1 tsk. Vanila
3 æg
150 g hvedemel
1 tsk. Tørsleffs bagepulver
3 spsk. kakao
Fyld:
ca. 500 g ananasmos
Pynt:
3 dl. piskefløde
1 spsk. sukker
1/2 tsk. Vanila
1 spsk. revet chokolade

Sådan gør du.

smørret røres blødt. Sukker og Vanila drysses i. Æggene tilsættes. Mel, bagepulver og kakao sigtes sammen og blandes i. Dejen bages i 3 smurte, melstrøede lagkageforme ca. 10 min. ved 225 gr i forvarmet ovn. Bundene afkøles på rist og lægges sammen med ananasmos ca. 1 time før serveringen. Kagen dækkes med flødeskum smagt til med sukker og Vanila og drysses med spånchokolade.