- Detaljer
- Visninger: 804
Pasta med grillet peberfrugt
Kilde : Merete Uldall Jørgensen Frederikshavn
Ingredienser
4 Personer
- 2 stk. Gule peberfrugter
- 2 stk. Røde peberfrugter
- 2 spsk. Olivenolie
- 2 stk. Snittede rødløg
- 2 stk. Fed reven hvidløg
- 2 stk. Håndfulde hakket bredbladet persille
- 2 stk. Balsamico
- 2 stk. Håndfulde frisk revet grana Pa Dano ost
- 3 spsk. Mascarpone eller cremefraiche 18%
- Gnid peberfrugterne i olie, sæt dem i en meget varm ovn og tag dem ud, når de er helt sorte.
- Læg dem i en plastikpose og luk den.
- Tag dem ud, når de er kølet lidt af, pil det sorte skind af og fjern kernerne.
- Skær dem ud i grove stykker og grill dem på en meget varm grillpande.
- Steg rødløg ved svag varme i 15 min., tilsæt hvidløg, persille og de grillede peberfrugter.
- Tilsæt balsamico og den ene håndfuld Grana Pa Dano samt Mascarpone.
- Skru ned for varmen, mens du koger pastaen.
Vend det hele sammen og drys det sidste Grana pa Dano over retten.