- Detaljer
- Visninger: 371
Kilde: Klaus P Nielsen Fr.havn
INGREDIENSER
4 personer
1 aubergine
1 squash
2 spsk. olivenolie
salt
200 g cherrytomater (evt. i farver)
1 pakke pizzadej
5 spsk. oliventapenade eller pesto
Pynt
200 g friske mozzarellakugler
1 håndfuld frisk basilikum
salt og peber
SÅDAN GØR DU
1 Tænd ovnen på 215°.
2 Skyl og skær aubergine og squash i skiver. Dryp med olivenolie, og drys med salt. Rist skiverne på en pande i 3-5 minutter på hver side.
3 Skyl og halvér tomaterne.
4 Rul dejen ud på bagepapir, smør den med tapenade, og fordel aubergine, squash og tomater på dejen.
5 Bag pizzaen gylden i ovnen i ca. 12-15 minutter.
Pynt
6 Pynt med mozzarella og frisk basilikum, og drys med salt og peber.
- Energi
2126 KJ (508 kcal)
- Fedt 24,2 gram
- Kulhydrat 49,6 gram
- Protein 18,7 gram