- Detaljer
- Visninger: 445
Kilde: Berit Jakobsen Haderslev
INGREDIENSER
4 personer
Rugbrødssandwich
8 skiver rugbrød
1 spsk. olivenolie
salt
1 agurk
50 g ærteskud
Lakserilette
250 g varmrøget laks
100 g cremefraiche 18 %
½ citron
peber
SÅDAN GØR DU
Lakserilette
1 Skil den varmrøgede laks fra skindet, og rør den sammen med cremefraiche i en skål. Pres saften af citronen, og smag riletten til med citronsaft og peber.
Rugbrødssandwich
2 Tænd ovnen på 180°. Fordel rugbrødet på en bageplade beklædt med bagepapir.
3 Dryp med olie, drys med salt, og bag rugbrødet i ovnen i ca. 5 minutter, til skiverne er let sprøde.
4 Skyl agurken, og høvl lange bånd af den med en kartoffelskræller. Skyl ærteskuddene.
5 Anret lakserillette, agurkebånd og ærteskud på halvdelen af rugbrødsskiverne, og læg de resterende rugbrødsskiver ovenpå.
- Energi
1861 KJ (445 kcal)
- Fedt 21,1 gram
- Kulhydrat 44,8 gram
Protein 21,4 gram