Copyright eller ophavsret

Her på Homecooking.dk ønsker vi ikke at der skal opstå nogen form for tvister vedr. rettigheder.

Alle opskrifter der vises på Homecooking.dk er i almenhedens interesse og Homecooking.dk ønsker kun at flest mulige har adgang til disse opskrifter

Alle de opskrifter der kan findes på denne hjemmeside er enten tilsendt eller lånt fra andre hjemmesider.

Hvis en opskrift er lånt fra en anden hjemmeside vil en henvisning til hjemmesiden fremstå direkte på opskriften, der vil med tiden blive linket til hjemmesiden efterhånden som alle opskrifter vil blive gennemgået, med dette menes ikke, at der vil blive linket direkte til den lånte opskrift men til den side hvorfra opskriften kommer fra.

Hvis der oplyses et navn samt en by udfor en opskrift er det således at den eller de nævnte personer har fremsendt opskriften til Homecooking.dk via mail.

Homecooking.dk kan og vil ikke holdes ansvarlig for om indholdet af opskriften er det fulde indhold eller om det er et uddrag af det originale indhold samt hvorfra indsenderen har det fremsendte indhold.

Endvidere kan og vil Homecooking.dk ikke holdes ansvarlig for udfaldet af opskriften ved brug af denne, dette er helt og holdent brugerens ansvar.

Skulle en bruger finde klare fejl ved en opskrift såsom stavefejl eller tydelige taste fejl er man meget velkommen til at skrive til homecooking.dk og så vil vi forsøge at rette en evt. fejl snarest muligt.

Skulle der være hjemmesider hvorfra Homecooking.dk har lånt opskrifter, der ikke ønsker at disse vises på Homecooking.dk så er de også velkommen til at kontakte os og så vil opskriften blive fjernet.