Farsbrød indbagt i butterdej

Kategori: Farsbrød
Senest opdateret: Torsdag, 7. januar 2016 22:31
Visninger: 498
Farsbrød indbagt i butterdej
Antal personer: 4 -5

Indsendt af: Ditte

Ingredienser:

500 gr hakket kalv eller kalv og flæsk
1 æg
1 dl fløde
1 dl danskvand
1 dl rasp
1 -2 fed hvidløg
1 lille rød snak peber skåret i små tern.
salt og peber

1 rulle frossen butterdej til indbagning.

rør alle ingredienserne godt sammen med håndmixer i ca 5 min. form farsen til et brød på en bageplade med bagepair og kom den optøede butterdej ned over farsbrødet. prik nogle huller med en gaffel i butterdejen, pensel med æg og bag ved 220 gr. i ca. 45 min.

Tips:
serveres gerne med kartoffelbåde og en god salat.. velbekomme