Farsbrød med champignonsauce

Kategori: Farsbrød
Senest opdateret: Torsdag, 7. januar 2016 22:31
Visninger: 529
Farsbrød med champignonsauce
Antal personer: 2

Ingredienser:

300 g hakket kalv og flæsk
1 æg
2 spsk hvedemel
½ finthakket løg
lidt reven muskatnød
salt og peber
rasp
100 g champignon grofthakket
½ finthakket løg
3 dl svinebouillon
maizena
1 spsk olie
salt og peber
400 g nye kartofler

Kartoflerne sættes over at koge i letsaltet vand. Rør fars, æg, mel, løg og krydderier sammen. Form til et aflang brød og læg på smurt ildfast fad. Drys med rasp henover. Sæt fadet i ovn og bag ved 180 grader i ca. 25 min. Champignon og løg sauteres af og tilsættes bouillon. Koges op og jævnes. Smag til med salt og peber. Skær nogle pæne skiver og server sammen med de kogte kartofler samt svampesaucen.