Farsbrød med Fløde og Tomat

Kategori: Farsbrød
Senest opdateret: Torsdag, 7. januar 2016 22:31
Visninger: 470
Farsbrød med Fløde og Tomat
Antal personer: 4

Ingredienser:

750 g hakket oksekød
1.6 dl creme fraiche
50 g tomatsuppe pulver
1 fint hakket løg
2 fed knust hvidløg
3 tsk stødt paprika
1 tsk finthakket rød chili
salt og peber

Opvarm ovnen til 180 grader. Pensl en rugbrødsform ( 21 x 14 x 7 cm ) med s,eltet smør eller olie. Og beklæd formen med bageparpir. Kom kødet i en stor skål sammen med de øvrige ingredienser og rør godt. Pres blandingen godt ned i formen. bages i ovnen 1 time, eller til overfladen er brun, og farsbrødet føles fast i midten. vend formen på hovedet og tag farsbrødet ud og skær det i skiver. serveres med salat til.