Kalkun Farsbroed II

Kalkun Farsbrød II
Antal personer: 4

Ingredienser:

400-500 gram hakket kalkunkød
1 løg
1 fed hvidløg
1 Æg
½ dl. mælk
1 spsk mel
1-2 spsk rasp
1 rød peberfrugt
2 cl. whiskey (f.eks. Wild Turkey...)

5 stilke bredbladet persille (kruspersille kan også bruges)
Frisk basilikum (ca. 20 blade)
salt
peber

Kalkunkødet røres til en god fars med: revet løg, revet hvidløg, mælk, mel, rasp, salt og peber. Skær peber frugten i små tern, og hak den friske basilikum og bladene fra persillen meget fint. Herefter vendes dette forsigtigt i, men sørg for at det alligevel bliver jævnt fordelt i farsen. Farsbrødet bages i ca. 45 minutter ved 200 grader C.

Hertil anbefales kartofler eller pasta, samt tomatsovs. Denne laves på følgende måde:
Hak et løg fint og svits dette i en kasserolle. En dåse flåede/hakkede tomater tilsættes. Endvidere krydres der med følgende: 1 fed knust hvidløg, frisk basilikum, persille, timian, salt og peber. Tilsæt ca. ½ dl. kaffefløde og lad saucen koge op.