Orientalsk farsbroed

Orientalsk farsbrød
Antal personer: 4

Ingredienser:

500 g lamme- eller kalvekød
1 spsk. maizena
1 dl. græsk yoghurt
1 æg
1 tsk. salt
1 tsk. spidskommen
1 knsp. cayennepeber
10-12 tern feta

Salat:
½ icebergsalat
1 syrligt æble
½ agurk
½ dl. lyse rosiner

Sauce:
2 dl. græsk yoghurt
2 fed presset hvidløg
salt og peber

Tilbehør:
basmatiris kogt med gurkemeje

Varm ovnen til 250°.

Bland tingene til farsen og form den til et brød. Læg farsbrødet i et ildfast fad. og rids det 3 4 gange på tværs som til franskbrød. Stik feta ned i farsen. Sæt fadet i midten af ovnen og sænk varmen til 175°. Steg det ca. ½ time, til det er gennemstegt.
Del salaten, skær æblet og agurken i strimler. Bland grønsagerne med rosiner. Smag yoghurten til med hvidløg, salt og peber og hæld den over.