Rustik farsbrød med dampet broccoli og pastasløjfer

Rustik farsbrød med dampet broccoli og pastasløjfer
Antal personer: 4

Ingredienser:

500  g. hakket oksekød eller kalvekød
2   rødløg - i skiver
2  fed hvidløg - i skiver
   markchampignon, alt efter størrelsen, i skiver
   havsalt
   friskkværnet peber
2  dl. revet 10+ (6-7%) danbo
   et stykke bagepapir

Tilbehør :
500  g. broccoli
400  g. pastasløjfer - evt. fuldkornspasta

Bland kødet med løg, hvidløg, ost og champignon, rustikt eller mere ensartet. Form farsbrødet med bagepapir og læg det i ildfast fad. Bag det først 20 minutter ved. 190 grader. Hæld væsken fra og bag videre ca. 10-15 minutter. Hæld igen fedtet fra inden servering.
Damp broccoli og kog pasta i letsaltet vand.