Abrikosfarseret svinekam med salat og stærk dip

Abrikosfarseret svinekam med salat og stærk dip
Antal personer: 6

Ingredienser:

1½  kg. mellemkam uden svær og ben med tyndt spæklag
150  g. tørrede abrikoser
   salt
   peber
1  spsk. honning
1  spsk. soya
   rosmarin

Dip
100  g. abrikoser
1  dl. stegesky
½  spsk. sennepspulver (Colman)
2  spsk. honning

Salat
   icebergsalat
1-2   mangofrugter
   ristede pistacienødder
   citron/olie dressing

Udblød de skyllede abrikoser i ½ time, og lad dem dryppe af. Skær en dyb lomme i svinekammen og fyld abrikoserne i. Snør kammen sammen med bomuldsgarn. Gnid stegen med salt og peber. Smør honning på fedtsiden, pensl med soya og drys med rosmarin. Læg stegen i stegepose, luk den og klip hul. Læg den på risten af bradepanden, og steg den ved 170° i 1½ time. Hæld skyen fra i en skål.

Dip
Kog de skyllede abrikoser til dippen i vand i 15 min. Hæld vandet fra abrikoserne, og kom dem i blenderen sammen med stegesky, sennep og honning.

Salat
Anret alt til salaten på et fad og dryp lidt dressing over.

Server svinekammen med dippen afkølet eller kold.

Tilbehør:
grove flute eller kartofler og skyssauce