Amerikansk farsbrød

Amerikansk farsbrød

( Fedtfattig )
Antal personer: 6-8

Ingredienser:

½  kg. hakket oksekød 8-10%
½  kg. hakket svinekød 8-10%
2  tsk. salt
1  knsp. peber
1  tsk. salvie
1½  dl. rasp
1  ds. koncentreret tomatpuré (140 g) (gem 2 spsk.)
100  g. revet selleri
2   finthakkede løg
½  dl. skummetmælk
1  pk. kalkun bacon
1  fed presset hvidløg
2  dl. vand til stegesky

Sauce:
2  spsk. tomatpuré
1  spsk. mørk farin
3  spsk. vand
2  spsk. eddike
2  tsk. sennep

Tilbehør:
Kartofler

Kødet blandes og spredes ud på et stykke folie på 20x40 cm.
Bland raspen med mælk, salvie, selleri, løg, hvidløg, tomatpure, salt og peber. Læg blandingen i en stribe ned langs midten af kødet. Rul forsigtigt kødet om fyldet og tryk åbningerne til i begge ender.
Løft forsigtigt brødet over i et ildfast fad. Fjern foliet. Dæk med baconskiver.
Ingredienserne til saucen koges op. Prik hul i farsbrødet og hæld saucen over. Bages ca. en time ved 175 grader C.
Når farsbrødet er brunet hældes lidt vand ved.
Farsbrødet serveres med de kogte kartofler og lidt stegesky.