Farseret kylling II

Farseret kylling III
Antal personer: 4

Indsendt af: Paulli

Ingredienser:

1. 1 Kylling 1300 gram
2. 1 Porre
3. 2 Store svampe
4. 5 dl Piskefløde
5. 1 Æggeblomme
6. 1 æg
7. ½dl Persille
8. ½dl Krydder urt
9. 3 fed Hvidløg
10. Salt
11. Peber

Start med at udbene din Kylling så hele bryste ligge på dit spækbræt. Derefter
Skære du lårbenet ud men benet i underlåret bliver sidde
Tag nu begge inde filer og kom dem i en blender sammen med salt og køre den sejr
Kom nu æggeblomme og ægget i og blend det sammen
Nu kommer du lidt af piskefløden i sammen med peber og blender igen
Kom nu persille, krydder urter, svampe og porre i sammen med den sidste smule piskefølde
Blend godt
Smag til med salt og peber
Fyld nu kyllingen med farsen
Ind i en ovn på 225 grader i 50 min.

Tilbehør
Ny kartofler og svampe stuvning