Farseret kyllingelaar

Kategori: Øvrige farsretter
Senest opdateret: Torsdag, 7. januar 2016 22:27
Visninger: 323
Farseret kyllingelår
Antal personer: 2

Ingredienser:

50 g små champignoner
2 store blade lolorosa
1 dl valnøddeolie
lidt grøn basilikum
1 citron
2 kyllingelår á ca100g

Kyllinge låret skæres op på bagsiden, benet skæres ud, den skyllede basilikum og reven citronskal lægges i, låret rulles sammen fra fod til top, og bindes op så det holder. Stilles i ovnen ved 190 grader i 20 min. Svampene skylles og tørres grundigt, de ristes af på en glohed pande i olie med salt og peber. Valnøddeolien piskes i saften fra citronen s+p. De skyllede salatblade vendes her i . kyllingelåret skal trække i 5 min derefter skæres det skråt over lægges oven på salaten omkranset af de lune champignoner.