Farseret kyllingfilet med tagliatelle

Farseret kyllingfilet med tagliatelle
Antal personer: 4

Ingredienser:

6 kyllingefileter
1   æg
½  dl. piskefløde
1/4  tsk. karry
1/4  tsk. revet muskatnød
½  tsk. groft salt
150  g. blancheret spinat

Sauce:
2  dl. hønsebouillon
1  dl. piskefløde
1  tsk. kørvel - hakket
1  tsk. dild - hakket
1  tsk. persille - hakket
25  g. smør
   salt
   peber

Tilbehør:
250  g. frisk tagliatelle
1  bk. rucola salat
2   bøftomater
3  spsk. olie - varm

3 kyllingefileter deles i lange, tynde og falde skiver. Skiverne lægges så de lapper lidt over hinanden på et stykke mikrobølgeovnsfilm (eller staniol), til de danner en firkant.
De 3 resterende fileter skæres i mindre stykker og blendes til en fin fars sammen med æg, salt, muskatnød og karry. Flødes tilsættes til sidst.

Blanchér spinaten og tryk den fri for væde. læg spinaten ud over firkanten af kyllingefileter. Den fine fars smøres oven på spinaten. Firkanten rulles stramt sammen om fyldet og rouladen sættes i æóvnen i ca. 35 min. ved 180 grader.

Kog de 2 dl. hønsebouillon ned med 1 dl. piskefløde til den er jævn. Lige inden servering kommes de hakkede krydderurter i. Saucen tages af blusset og 25 g. koldt smør piskes i. Smag til med salt og peber.

Pastaen koges efter anvisning. Skyl rucolaen og nip den i mindre stykker. Bøftomaterne udkernes og skæres i små stykker/strimler. Lige inden servering vendes tomater, rucola og pasta i 3 spsk. varm olie.