Farseret svinemørbrad

Farseret svinemørbrad
Antal personer: 4

Ingredienser:

1 svinemørbrad
   salt
   peber

Fars:
250  g. hakket flæske- eller kalvekød
1   æggeblomme
1  lille løg
3  små peberfrugter
   salt
   peber
   fedtstof til stegning
3  dl. bouillon
   evt. lidt piskefløde

Befri mørbraden for sener og hinder. Flæk den halvt igennem.
Rør det hakkede kød med hakket løg, peberfrugt og æggeblomme. Krydr med salt og peber. Bred farsen ud på mørbraden, luk den og bind omkring den.
Brun den på alle sider i fedtstof i en stegegryde. Krydr med salt og peber og hæld lidt bouillon ved.
Lad den stege 20-25 min. i alt. Tag den op og hæld bouillon og fløde i. Bring det i kog og smag sovsen til.

Serveres med kogte kartofler.